Keramisch parket met de uitstraling van echt hout

Hou je van de warme atmosfeer van een plankenvloer, maar wil je geen toegevingen doen op het vlak van onderhoud? Dan zou keramisch parket wel eens jouw ding kunnen zijn!

 

Tegels die zich 'vermommen' als planken hebben – dankzij de rijke details – een uiterst realistische houtlook. Het assortiment is zo uitgebreid dat je niet enkel de houtsoort kan kiezen, maar ook de afwerking. Bijvoorbeeld: geschaafde planken met veel knopen, of verouderd, donker hout met een lakeffect.

 

Over het onderhoud hoef je je dan weer geen zorgen te maken: keramiek is slijtvast, kras- en vlekvrij en eenvoudig schoon te houden met een doodgewone allesreiniger. Geen speciale behandelingen met boenwas of olie, geen tussentijdse opschuurbeurten, … de vloer behoudt blijft altijd in perfecte staat en zal ook niet verkleuren onder invloed van fel zonlicht.

Gezien de keramische ‘planken’ 100% waterbestendig zijn, krijgen vlekken geen kans. Dus zelfs op plaatsen waar je al eens met vuile schoenen binnenloopt, zoals de hall of een winkelruimte, creëer je met keramisch parket een ongeëvenaard cachet. Ook in de keuken, de badkamer of het wellnesscentrum is het zorgeloos genieten met dit type vloer.

Technische troeven met natuurlijke charme

Wist je dat je de 20 mm dikke tegels met houtlook vorstvrij, anti-slip, en bestand tegen chloor en extreme weersinvloeden zijn? Perfect voor outdoor dus!

Heeft u vragen over het assortiment? Zoekt u iets specifiek?